I
Ivars

Lietotāja aktivitātes


Beidzot laikam zemē gruntsūdens līmenī mitruma gana - aka pusmetru no augšas,pagrabā arī ūdens grib tikt iekšā.


Sniega maz,grādi tuvu nullei,no rīta nedaudz piesalis.
Zemesceļi ar katru dienu paliek sliktāki.
Saksijai veiksmi un urravas - labs starts aktuālajā sadaļā!


Ja tajos nebūtu nepārtrauktu nepieklājīgu uzbraucienu gandrīz jebkuram,it īpaši katram,kurš nedaudz atļāvās oponēt un nepārtraukta sevis slavināšana,tad jau varētu pieciest...Man nepatika.Un vēl nepatika man zināmiem cilvēkiem,kuri nekomentē,bet izmanto meteolapu kā info avotu.


Ja arī mēģinās(par ko nešaubos...),tad pēc pirmajiem teikumiem varēs atšifrēt un nekavējoties bans.


Nesakiet,ko man darīt un neteikšu,kur Jums iet.
Es varbūt ienīstu tukšrunātājus,taču nebāžos visiem un visur virsū ar savu viedokli.
Un par baļķiem.Īstajiem.LV nespēj izzāģēt tik daudz,kā vajag.Meži noveco.Mežs ir kā augļu dārzs-tajā jāzāģē tad,kad ir laiks,ja to nokavē,raža iet bojā.Lēnām,taču nenovēršami.
Taču šī nav tā vieta,kur par to diskutēt.


Visgudrā kritizētāja atkal klāt...:)
Citu acīs skabargu redz,taču savā baļķi gan nē.Jūs diemžēl krietni bojājat mierīgo un neitrālo komentāru sadaļu ar garu tekstu un negāciju blāķiem,par ko pašai vai pašam vajadzētu pierauties.Jums lietotāji ir uz to vairākkārt norādījuši.Apbrīnoju admina toleranci-esmu mierīgs pēc dabas,taču nu jau atkal ir par daudz.


Cēsīs aptuveni 10 cm.Slīd labi...:)Pa brīdim vēl uzsnieg.


Nav runa par katra prognozēm - tās saka tie,kuri par teikto jūtas pārliecināti.Uzdevums ir savākt prognozes vienkopus(komentāri netā,novadnieki),ideāli,ja ar norādēm uz teicējiem.Pēc tam labi redzams,kurš bijis precīzāks.Gaidu sava tēva prognozi,iepriekšējās ziemas trāpīja par 90 %...


Joprojām priecājamies par jauko rudeni...!
Ko meteolapieši saka par ideju salikt vienkopus gaidāmās ziemas prognozes,ne tikai V. Bukša,bet arī paziņu un šeit nereģistrēstu entuziastu teikto?To varētu darīt pirms katra gadalaika,pēc tam paskatoties,kurš tad ir trāpījis vistuvāk:)
Esmu pasekojis te teiktajam,lietotāju lapās lakstītajam,dažu portālu komentāros izteiktajiem viedokļiem - sanāk,ka prognozes sliecas uz sniegu jau decembrī.Atšķiras viedokļi par tā daudzumu,vienprātība valda par to,ka janvāri un februāri paredz aukstu.Uzsveru,ka tās nav manas prognozes,tikai pieejamo viedokļu apkopojums.