A
amatiere

Lietotāja aktivitātes


Mazo dīķīti ļoti labi atceros, tāpat pļavas un ozolus turpat netālu bakus aiz sētas. Arī liepu alejas pie tagad jau aizaugušā sporta laukuma. Paldies par skaistām atmiņām no laika, kad tur bija vidusskola ar matemātikas novirzienu. :) Pašai nesanāk aizbraukt, vismaz bildēs apskatos.

Augusta vidū. 2015.
21.08.2015 21:57

Paldies par atzinību! Skats tiešām bija iespaidīgs, kad zibeņojošā un rūcošā mākoņu masa mutuļodama pārvēlās pāri mājai. Pirmajās 4 bildēs - nāk no Z, pēdejās 4 - jau veļas tālāk uz D.



Man, diemžēl, nebija pareizais virziens... redzēju tikai samērā nelielu mākoņa "astes galiņu"... Labi, ka Gubumākonim veicās labāk. Paldies! Mākoņi tiešām burvīgi!!

Sudrabainie mākoņi
17.06.2015 20:24

Nav apstrādātas. Un parasts "ziepju trauks". Esmu taču amatiere... ;))
Prieks dalīties, prieks, ka patīk. :)

Sudrabotie!
06.06.2015 15:40


Skaisti, bet arī man par karstu... Lapsenes izrakušas alu arī manā dārzā. Nezinu, kā ar samirkšanu, bet čakli raka zemi un katrai, kas izlīda no alas ieejas, bija mutē zemes piciņa, kas tika aiznesta prom. Sadzīvojam, viņas nav agresīvas. (Neaiztieku.) :)

"Karstā Anna"
28.07.2014 10:58

Brīnišķīgs saullēkts! Miglā tik skaisti stari. :) "Bumba" - super! Tik izteiktu nebija gadījies redzēt. :)

Annas dienas rīts.
26.07.2014 20:22

Tās ir spriganes. Tikpat nešpetnas kā zeltslotiņas - visur ielien. Labi vēl, ka nav tik indīgas kā latvāņi... Bet, neapšaubāmi, smukas. ;)


Paldies par aizrādījumu, šoreiz aizmirsās...
Bildēju Cēsīs, no mājas ceturtā stāva. Diemžēl blakus sekcijas stūris drīz liegs redzēt saullēktu. Bet, kad stāvu uz iielas, visu skaistumu aizsedz koki un krūmi (esmu relatīvi zemākā pilsētas vietā, reljefs mums - oi-oi-oi!) :)