DS
Daniels Savickis

Lietotāja aktivitātes



Naktī debesis skaidrosies tikai brīžiem un daudzviet gaidāms lietus, iespējams arī pērkona negaiss. Vietām Vidzemē lietusgāzes būs stipras. Pūtīs mērens R, DR vējš, kas piekrastes rajonos brāzmās saglabāsies līdz 15-19 m/s. Minimālā gaisa temperatūra būs +9…+14°C. Arī Rīgā debesis skaidrosies maz un palaikam gaidāms lietus, iespējams arī pērkona negaiss. Pūtīs mērens R, DR vējš, un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +10…+11°C.

Aicinu sekot līdzi jaunākajai informācijai! Situācija šobrīd ir diezgan dramatiska, un ir pat izplatīts SARKANAIS brīdinājums par ekstremāli stipriem pērkona negaisiem!

Labrīt priecīgus darba svētkus!

Dienā daļēji mākoņains, vien dienas pirmajā pusē austrumu rajonos gaidāms lietus. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, dienvidrietumu vējš, piekrastē brāzmains, un gaiss iesils līdz +10…+14°C, piekrastē +6…+10°C. Rīgā dienā daļēji mākoņains, bez nokrišņiem. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +11…+13°C.

Laika ziņas īsumā: Šodiena būs mākoņaina Austrumos gaidāms slapjš sniegs Gaisa temperatūra +5°...+10°C, vietām Kurzemē līdz +11°C

Šajās brīvdienās gaidāma vētra!

Brīvdienās gaidāma vētra, aicinu sekot līdzi jaunākai informācijai.

Turpinām sekot līdzi jaunumiem Jēkabpilī.

Ārā ir diezgan nepatīkams laiks!

Priecīgas brīvdienas!

Aukstums Latvijā iestāsies sākot no 21.01. Nākamā darba nedēļa būs silta, bet pēc tam būs aizvien vēsāks! Un dažviet pat -1°... -3°C

Šajās brīvdienās gaisa temperatūra pazemināsies līdz -10°... -15°C dažviet pat -20°C. Ārā būs ļoti auksts, tāpēc, ja ārā ir -20°C un zemāk tad ārā labāk neuzturēties un labāk dzert siltu tēju!

Šobrīd LVĢMC ir izsludinājis dzelteno brīdinājumu par augstu ūdens līmeni. Uz ledus nekāpt, jo tas nav droši. Vakardienas vētra Latvijā bija diezgan spēcīga, stiprākās vēja brāzmas Saldus novadā 19,9 m/s. Bet augstākā 3.janvāra temperatūra Bauskā +10,0°C


Laimīgu jauno 2023.gadu!

Labdien! Šodien laiks būs mākoņains, vietām skaidrosies, daudzviet gaidāms sniegs un slapjš sniegs, Kurzemē arī lietus. Dažviet sniega segas biezums palielināsies par 1-3 cm. Ceļi būs slideni! Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu puses vējš, un gaisa temperatūra saglabāsies -1...+4°.

Laika apstākļu prognoze 28.12..: Mākoņains, brīžiem skaidrosies. Naktī vietām, dienā ter. lielākajā daļā g.k.slapjš sniegs, sniegs. Ceļi būs slideni! Dominēs mērens R/DR vējš, naktī piekrastē brāzmains. G.t.: N.: 0…-5°, piekrastes raj. -2…+3°; D.: -1…+4°.