1. 01.01.2016 21:39 Skatīt

    Andrej, Tevi taču tik daudz gudru cilvēku ir mācījuši, mācījuši kā skatīties prognozes. A Tu tikai turpini обмусоливать kaut kādu noklīdušu galveno versiju, kuras dienas ir skaitītas (jūnijā tiks palaista jauna galvenā versija). Labāk liecies mierā, aizej uz pareizticīgo dievnamu, noliec svecītes, lai līcis svētdien izgrūž maksimumu sniega! Vējš mākoņos no pareizās puses! Starp citu, sniegotā Kurzeme un Lietuva ir liels kavēklis atkušņiem no R. Nav kā citās ziemās, kad tur bija kailums un siltums netraucēti atvilkās.

    Ielādē...
  2. 01.01.2016 21:32 Skatīt

    Rūdi, mīļo puisīt, kurā vietā Skandināvija ir auksta? Nākotnē? LV ziemās valdošie vēji ir no DR, a Skandināvija ir uz R, ZR. Prognozēs gaisa masas nāk no DR, pat ja skars D-Zviedriju, tur tāpat plusos. Un vai tiešām neatceries nesenos lielos plusus šeit, kad Z-Skandināvijā valdīja -30? Skandināvija vispār neietekmē mūsu laikapstākļus. Tā dzīvo savu dzīvi...

    Ielādē...
  3. 01.01.2016 14:16 Skatīt

    Tādus punktiņus radars mēdz rādīt tāpat vien, arī skaidrā, sausā laikā. Vienā brīdī snigšanas intensitāte bija tāda, ka radaram vajadzēja ko vairāk parādīt. Bet nu ar Rīgu jau radaram vienmēr bijušas problēmas (pārāk tuvu tai atrodas).

    Ielādē...
  4. 01.01.2016 13:48 Skatīt

    Rīdzinieki, redzat, kā Rīgā snieg? Mmmm, cik fantastiskas pārsliņas! A radars neko nerāda.

    Ielādē...
  5. 01.01.2016 10:59 Skatīt

    Kad tuvojās šis baisais AC, es klusībā pie sevis cerēju uz novembra scenāriju. Jo ūdeņi visapkārt atbilda novembra stāvoklim, a novembrī visbiežāk AC paiet zem zemajiem mākoņiem, kas mazina piezemes atdzišanu. Un jāsaka, ka tieši tas ir noticis. Ļoti vājš AC pat uz A no LV - pastāvīgi zemie mākoņi, mitrums, kas brīžiem izkrīt snieģeļa veidolā. Bet esmu pārliecināta, ka februārī tāds joks neizdotos. Un pat janvāra 2. pusē. Es, kā meteo vēsturniece, zinu, uz ko teorētiski bija spējīgs tāds AC. Taču ir noticis gadu mijas brīnums - realizējies teju vissaudzīgākais no iespējamajiem scenārijiem! Un kā brīnumainā augšāmcelšanās ir šis retām pārsliņām krītošais sniedziņš kailsala nomocītajā A-LV.

    Ielādē...
  6. 01.01.2016 10:51 Skatīt

    Njā... nekad neesmu sapratusi un šajos gados vēl mazāk saprotu, kāpēc cilvēki tik viegli bārstās ar šiem patiesībā tukšajiem vēlējumiem. Nevienu tak neinteresē otra līdzcilvēka labklājība, pašsajūta. A domas man panesās, jo Jūs esat uzrakstījusi 2015. gadu. Vot ja piedomātu, sirdi un dvēseli ieliktu, tad vismaz izlabotu pēc publicēšanas. A tā.. izmetu, sajutos labi un aizmirsu.

    Ielādē...
  7. 01.01.2016 10:47 Skatīt

    Tikai viens atsevišķs variants, kurš ir tik slikts, ka modeļa īpašnieks jau šogad plāno to nomainīt. Savukārt ansamblis nekādu atkusni A-LV nerāda. Stabila, maiga ziema ar nenosakāma daudzuma sniedziņu (varbūt 5..10 cm).

    Ielādē...
  8. 31.12.2015 17:04 Skatīt

    Nez vai Senā Roma ir atgriezusies, ka tikai 216. gads? Un taču komentārus VAR LABOT.
    Veronika it kā vieš cerības uz jauku vasaru.

    Ielādē...