Pamazām tuvojas atkusnis

Pamazām tuvojas atkusnis

Tā vien izskatās, ka ceturtdien kļūs vēsāks, dienā gaisa temperatūra gaidāma -4 ... -9 C robežās, siltāks Kurzemes jūras piekrastē, par dažiem grādiem vēsāks Vidzemē un Latgalē. Kurzemē vēja brāzmas līdz 16 m/s.

Nakts uz piektdienu nāks ar siltāku gaisu, minimālā gaisa temperatūra +1 ... -6 C. Kurzemē gaidāms slapjdraņķis un lietus, nokrišņi naktī pārstaigās visu valsts teritoriju.
Piektdien dienā lielākajā valsts daļā gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli. Visvairāk nokrišņu, šķiet, būs Latvijas austrumu daļā. Iespējamas vēja brāzmas līdz 12 m/s.

Šobrīd izskatās, ka naktī uz sestdienu pārsvarā gaidāms sals ap -3 grādiem. Tomēr līdz ar vakaru visā valstī temperatūra turēsies ap nulli, vai pat nedaudz virs tās. Atkal gaidāmi nokrišņi, gan naktī, gan svētdien dienā.
Paredzams, ka svētdien gaisa temperatūra Latvijā būs +1 ... +3 grādu robežās.
Vējš pārsvarā pūtīs no D puses.

Jaunākajai informācijai var sekot līdzi modeļu prognozēs, linki pieejami saišu lapā.
Kā Tu vērtē šo rakstu?
  1. 12.01.2011 10:36

    Šeit pamatīgi gāž lietus, būs vēl lielāka slidotava.

    Ielādē...
  2. 12.01.2011 10:57

    Ja vakaraā un nakti mazliet piesala gan bet tad uzkrita dažas vargas sniega parslas un nu jau atkal smidzina un list lietus Rīgā, slidens ne pa jokam pretigs laiks atkusnis atkal iet vaļa temperatura ceļas virs 0 Nu cik tad var :(

    Ielādē...
  3. Maija - Jaunpiebalgas pag. - 0 novērojumi
    12.01.2011 11:25

    Nu gan vairāk lietu nevajadzēja,tik smuki piesalis!

    Ielādē...
  4. 13.01.2011 02:37

    Šodien rītā un dienas pirmajā pusē visu laiku līņāja, bet brīžiem pat stipri nolija... :( Debesis totāli nomākušās, pat dienas vidū tumšs kā citreiz vēlā pēcpusdienā... Kā apriebies šis laiks!!!
    Pēcpusdienā lietus pārgāja slapjā sniegā, pievakarē uz kādu laiku pārstāja, bet tagad jau laiciņu snieg, krājas nedaudz arī, jo grādi beidzot noslīdējuši nedaudz zem 0*C, šobrīd -0,5*C. Dienā gan visu laiku bija stabili ap +1.
    Labi, ka tagad sniedziņš uzsnieg, varbūt nebūs tik slidens; ceru, ka arī mīnusi kaut cik zem 0 turēsies. Jā, šogad janvāris antipods pagājušajam... :(

    Ielādē...
  5. Maija - Jaunpiebalgas pag. - 0 novērojumi
    13.01.2011 05:40

    Pie mums 0 gr.,pa nakti smuki sasnidzis.Šorīt jau bija jātīra.Lietus,vakar,gan nebija.

    Ielādē...