Iesākums izglītojošai sadaļai

Iesākums izglītojošai sadaļai

Kopš šodienas ir reformēta rakstu sadaļa. Tā kā iepriekš tika saņemts ieteikums sākumlapā publicēt visus rakstus pēc to pievienošanas datuma, ar šodienu šī kārtība stājas spēkā. Attiecīgi vairāk nav nodalīti "izceltie" un "parastie" raksti. Attiecīgi augšējā izvēlne "raksti" vairāk neeksistē.

Tā vietā tiks nodalīti izglītojošie raksti. Lai gan tie parādās arī hronoloģiskajā secībā titullapā, ir nepieciešama atsevišķa sadaļa, kuru ar laiku būtu iespējams pilnveidot, kā arī lapas apmeklētājiem būtu vieglāk iegūt izglītojoša rakstura informāciju.

Attiecīgi reģistrētajiem lietotājiem, veidojot rakstu, ir jāizvēlas kategorija, kurā tas ietilpst. Ceram, ka laika gaitā šeit parādīsies aizvien vairāk noderīgas lasāmvielas. Saistībā ar to, vēlamies atgādināt par divām iespējām, kas šobrīd nav guvušas lielu atsaucību - rakstu un galeriju vērtēšana (ko var veikt arī nereģistrēti lietotāji), kā arī iespēja rakstu saglabāt pirms publicēšanas, laika gaitā to uzlabojot, pirms tas parādīsies titullapā.

Šovasar plānojam vairāk strādāt pie arhīva, kā arī informācijas kvalitātes uzlabošanas - rakstu kritērijiem, nelielām izmaiņām galerijā.

Kā Tu vērtē šo rakstu?
  1. 03.06.2012 17:14

    Cool:) Tas arī man liks vairāk sarosīties, lai turpinātu "skolu" :) :)

    Ielādē...
  2. 03.06.2012 18:29

    Šis labs, tā tik turpināt ;))

    Ielādē...
  3. 03.06.2012 21:51

    Paldies par uzlabojumiem :)

    Ielādē...
  4. 03.06.2012 23:13

    Tīri tehniski- es uzliku šodien vienu savu rakstu, taču pēc tam meģīnāju izlabot. Nevarēju, jo prasīja tad no jauna ar "sarkano krustu" izvēlēties kategoriju. Ko atkal nevarēju izdarīt- jo kategorija tad bija viena " raksti" (nebija iespējas pārlabot uz "izglītību), neļāvās labot. Nācās izdzēst, tad uz sava pc izlabot, pēc tam uzlikt par jaunu. Laikam kāds neliels feileris, kas jāozlabo... (varam pārbaudīt uz šo rakstu te augstāk, tad jau visu redzēsim...).

    23:15: UN NEVARU ATJAUNOT 'Aktuālo situāciju' ...

    Ielādē...
    1. 04.06.2012 18:29

      Ir salabots. Pamēģiniet, lūdzu, tagad.

      Ielādē...
      1. 04.06.2012 21:56

        Cool, šķiet, viss kārtībā - tagad jālabo rītā nepadarītais...

        Ielādē...