Vecgada vakarā parasti atskatās uz aizvadītajā gadā piedzīvoto un izvirza jaunus mērķus nākamajiem 12 mēnešiem. Mēs šoreiz nolēmām atlasīt meteolapa.lv jauko galeriju klāstā, iespējams, vislabākos, fotoattēlus - tos, kas ir visaugstāk novērtēti. Lai vēlreiz ar acīm atcerētos aizvadīto gadu, nolēmām, ka katram mēnesim nepieciešams savs attēls, jo kopumā ziemīgie skati pirms gada bija ierindojušies arī gada vērtējumu virsotnē. Taču arī tad, kad atlasījām katra mēneša vislabāk novērtētos attēlus, konkurence bija sīva, tāpēc skatījāmies arī pēc saņemto vērtējumu skaita. Tad nu pie rezultāta esam nonākuši un zemāk publicētas 12 šī gada izteiksmīgākās fotogrāfijas - viena katram mēnesim.

Šī stāsta nobeigumā vēlamies saukt Hip Hip Urrā mūsu ilggadējai laika un dabas vērotājai MIGLAI, jo viņa ir visu, tik tiešām visu, labāko fotogrāfiju autore. Arī Jaunajā gadā novēlam vismaz tikpat daudz krāšņu dabasskatu, dzīvu radību visapkārt un laiku, kā arī spēku to visu iemūžināt! Paldies!

 ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·  nav  ·  meteolapa  ·  Pilnā izmērā
Attēls #1:
  1. 31.12.2018 22:17

    Paldies, Migla, par Jūsu ieguldījumu!

    P.S. jāatvainojas, ka šīs galerijas rezultātā visām šeit redzamajām bildēm to oriģinālajā galerijā ir mainījies attēla apraksts, to novērsīsim, lai nākotnē tas tā neatkārtojas.

    Ielādē...
    1. 01.01.2019 01:59

      Paldies par labiem vārdiem! Priecājos, ja ar saviem dabas vērojumiem varu iepriecināt arī citus.

      Ielādē...