Vēl kāds meteolapa.lv apmeklētāju fotogrāfiju apkopojums.

 ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·  nav  ·  meteolapa  ·  Pilnā izmērā
Attēls #1:
  1. 10.06.2013 00:38

    Daudzi nebalso vispār (un ne tikai par negaisiem, bet galerijām kā tādām), tāpēc arī ir šāds vērtējums - 3-5 plusiņi no tiem, kam šādas lietas patīk, un 1-2 mīnusi, kam nepatīk negaiss kā tāds. Tad varbūt jāpadomā par vērtēšanas sistēmas maiņu?...

    Ielādē...
    1. 10.06.2013 07:51

      Jaunajā versijā jau tieši tā arī būs...

      Ielādē...
  2. 09.06.2013 22:07

    Prieks, ka mani attēli ir redzami šeit:)

    22:18: ''Švakākiem attēliem'' tas attiecas arī uz attēla kvalitāti? Man pašam nav kvalitatīva foto tehnika. Un visas bildes ir tapušas ar mobilo telefonu. Tas nozīmē, ka nākotnē manis bildētās bildes pie galeriju apkopojumiem vairs neredzēt? Protams, man ir doma drīzumā iegādāties labu digitālo fotokameru.

    Ielādē...
    1. 10.06.2013 20:39

      Starpcitu, tev labi sanācis pat ar mobilo. Un iekadrēt zibeņus uz mobilā telefona, - priekš manis brīnums!!!!!!

      Ielādē...
  3. 09.06.2013 21:28

    Tā kā lielākā daļa ar negaisa tēmu saistīto galeriju ir novērtētas ar salīdzinoši zemu vērtējumu, tapis ir nākošais apkopojums. Kā jau esmu teicis, manuprāt, meteolapa.lv ilgtermiņā būtu jāsaglabā labākās galerijas, un apkopojumos varētu tikt iekļauti pārējie attēli, ja pati galerija, no kā tiek ņemti šie attēli, nav novērtēta pārāk augstu.

    Tajā pašā laikā, varbūt ne visi šeit un citos apkopojumos redzamie kadri izceļas ar augstu māksliniecisko kvalitāti - protams, neesam jau foto vietne, un tāpēc tiek parādītas arī šādas fotogrāfijas. Tajā pašā laikā, ir atsevišķas ar negaisa tēmu saistītas galerijas ar vērtējumu virs +5 - tā ir viela pārdomām, vai apkopojumi ar švakākiem attēliem vispār ir nepieciešami.

    Ielādē...
    1. 09.06.2013 22:02

      Vistrakākais- ka aizvien "-" vērtētāji slapstās un atklātā veidā neizsakās, kamdēļ tā rīkojas (komentāros).

      Ielādē...
      1. 09.06.2013 22:08

        Daudzām negaisu galerijām izteiktāk manāms ir nelielais pozitīvo vērtējumu skaits - iespējams, salīdzinoši vienmuļo debesu un mazāk izteiksmīgo foto dēļ?

        Visbiežāk tādām vērtējums ir plus mīnuss ap 3 - 4 pozitīvi un neviens jeb 1 līdz 2 negatīvi. Vien 1 - 3 galerijām mēnesī no šīs pašas negaisu tēmas pozitīvo vērtējumu skaits pārsniedz 7.

        Ielādē...
        1. 09.06.2013 22:40

          Man jāsaka: 1) negatīvie vērtētāji- ja šie pamanītos arī komentāros izsacīties, tad viņi fotogaleriju autoriem caur veselīgu kritiku palīdzētu attīstīties un "iet uz augšu"; 2) man negribās piekrist - negaisu padebešus ja nosaucam par "vienmuļiem", ko tad teikt par attēliem - kuros redzamas zilas debesis ar "laba laika" gubumākoņiem (vasarās), piemēram? 3) bez tam vismaz es taisu fotogrāfijas reportāžas stilā- kur akcents vērsts uz notikuma atspoguļojumu, nevis kā mākslas galeriju. Varētu izvērst garu jo garu diskusiju- kas tad ir svarīgāk: saturs jeb forma!? ;) 4) vēl varētu piebilst - attēlu "labums" ir atkarīgs ne tikai no fototehnikas dārdzības, bet arī no paša fotogrāfa meistarības (pamanīties būt īstā vietā un īstā laikā, fotografēt īstajā virzienā, ātri apjēgt kadra kompozīciju...). Atkal viena tēma diskusijai ;)

          Ielādē...
          1. 10.06.2013 20:04

            Man arī nepatīk šie negatīvie vērtētāji, jo tikai ja negatīvo vērtējumu skaits pārsniedz 1, var domāt, ka tas ir kāds no mus - pastāvīgajiem komentētājiem. Un tad tiešām kaut kas galerijā nav visai interesants vai ir neizdevies. Jāatceras, ka arī nereģistrētie lietotāji var vērtēt galerijas/rakstus. visticamāk var domāt, ka kāds anonīms cilvēks visu laiku galerijām spiež negatīvo vērtējumu. Un dažkārt šāds viens vērtējums izšķir to, vai galerija tiks dzēsta vai arī nē. Personīgi es ar negatīvu vērtējumu vērtēju tikai neizdevušās galerijas. Vērtēju objektīvi arīdzan...
            Par tām negaisu bildēm, jāsaka, ka dažkārt tomēr daži skati var likties garlaicīgi, bet ja ir skaists cb vai zibeņi tad gan ne... un tad tas krietni atkarīgs no passajūtas dotajā momenta. Jā, negatīvi es biežāk vērtēju negaisu galerijas, bet tikai tad, ja tās nav izdevušās vai ir garlaicīgas. Vispār varētu nega… Lasīt vairāk: novitusi.meteolapa.lv

            Ielādē...
            1. 10.06.2013 21:08

              Cik cilvēku, tik viedokļu - tieši tāpēc nav ko brīnīties, ka vienam patīk ledus un sniegs, citam dzīvnieki vai vēl kas cits.
              Vai ar plānotajām birkām nepietiks? Nākotnē pēc tā varēs filtrēt galerijas.
              Jau cik reizes runāts, ka ne jau bildes apjoms nosaka kvalitāti, bet gan fotogrāfs - ir redzētas izcilas bildes izmērā zem 1 MB, tā kā apjomu diez vai būs jāpalielina, bet nākotnē varēs vērtēt.

              Ielādē...
              1. 10.06.2013 21:24

                Bet katrā ziņā arī man gadās bildes, kas ir izcilas un izformatējot zem 1 MB. Bet kopumā esmu vērtējams kā foto iesācējs, jo nekādi zibeņi man vēl nespīd (šeit: gan tiešā, gan pārnestā nozīmē :))...

                Ielādē...