KRISTIAN afterparty...

 ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·  nav  ·  gubumākonis  ·  Pilnā izmērā
Attēls #1:
  1. 31.10.2013 09:34

    Viļņu šlakatas burvīgas!

    Ielādē...
  2. 31.10.2013 14:27

    Kurā vietās tika fotgrāfēts ? Labi , bet man nepamēt sajūta , ka galerijas ir jāierobežo jeb jāsadala kategorijas, kā piemēram "dabas parādības"' - vētras, sniegputenis, negaisi. Un atseviški "dārza fotogrāfijas"... un "mani augļi"... Kaut ko ir jāmainai uz profeisonālo fotgrāfijas ziņā pusi manuprāt ... ;) jo rodās sajūta skatoties fotogalerijas no citu meteolapu apmeklētājiem, ka katrs bāžs iekšā veselu galerijas plejādi utt, kā pašam patīk nevis no mākslinieciski profesionālas fotogrāfijas skatpunkta raugoties...

    Ielādē...
    1. 31.10.2013 17:49

      Lai varētu bildēt "profesionāli, mākslinieciski", vispirms ir nepieciešama atbilstoša tehnika, kas ne tuvu katram ir pieejama, turklāt ar tādu vēl rīkoties jāmāk, un, treškārt, ne visās situācijās tādu iespējams efektīvi izmantot. Ja mēģināsim tagad izvirzīt paaugstinātas prasības, drīz nebūs teju vispār, ko skatīties!

      Ielādē...
  3. 31.10.2013 21:36

    Jūra allaž fascinē, kaut tikai bildēs. Ja dzīvo tik tālu, tad "dzīvajā" reti iznāk pabūt pie jūras. Paldies par bildēm:)

    p.s. Par galerijām: nu nevajag jau atkal sākt kasīties. Nu nav jau te galīgi nebaudāmu bilžu, nav arī tādu, kas būtu galīgi "ne pa tēmai". Arī dārzs pieder pie novērojumiem. Neviens jau te neievieto portretu un ballīšu galerijas. Kāda nu kuram tā tehnika ir, ar tādu arī bildē. Bieži svarīgs ir pats fiksētais fakts, ne supermākslinieciska kvalitāte. Bet ja fakti apvienojas ar lielisku kvalitāti, tad taču - burvīgi :)

    Ielādē...
    1. 31.10.2013 22:59

      Gluži manas domas! :)

      Ielādē...
      1. 01.11.2013 07:01

        Izvirzot pārāk augstas prasības fotogaleriju mākslinieciskajai kvalitātei, mēs varam nonākt pie tā, ka vispār vairs nebūs ko skatīties, "profesionāliem" var nebūt laika " ķert brīžus", amatieri nesapratīs, vai viņi drīkst savus darbus ievietot, un rezultātā galerijas stāvēs pustukšas. Un ja ņem vērā, ka mēs šeit lielāko tiesu esam amatieri, cilvēki vienkārši atmetīs ar roku un zaudētāji jutīsies visi. Tad jau Meteolapai jāizveido "mākslinieciskā padome", kura pirms publicēšanas izvērtē katru fotogrāfiju un tikai tad dod akceptu ievietošanai galerijā, bet vai tas mums vajadzīgs? Piekrītu Pierobežai, ka šai galerijā tik tiešām neviens neliek savus portretus un ballītes, bet gan ar dabu saistītas tēmas.

        Ielādē...