Dažas rāmas bildes pirms ziemas atgriešanās ...

 ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·  nav  ·  Pierobežā  ·  Pilnā izmērā
Attēls #1:
  1. 14.03.2014 23:18

    Pilsētas iela ir "super", kaut ko tādu esmu redzējis Krievijā. Skaistas sēnes, pirmo reizi tādas redzu

    Ielādē...
  2. 14.03.2014 23:53

    Daudz pavasara vēstnešu! Skaistas bildes! Bet šādas sēnes arī es redzu pirmoreiz.
    Taču iela - tas ir ārprāts! Līvānos arī pēdējos gados daudzas ielas remontē, dažas daļēji pat no jauna taisīja, bet nu vismaz es neesmu redzējis uz ziemu šādā pusratā pamestas "ielas". Vasarā gan visādi bijis, bet tik nepabeigtus darbus uz ziemu - gan ne. Tā jau vispār ir tīrā bezatbildība un necieņa pret iedzīvotājiem! Ja nevar paspēt savest līdz ziemai kārtībā, nav ko sākt!!!

    Ielādē...
  3. 15.03.2014 08:12

    Par sēnītēm: uzmanīgāk papētiet zemi mežmalās, krūmājos, grāvmalās. Aug uz visai bieži, aug uz alkšņu, lazdu u.c. trūdošiem zariņiem. Principā esot ēdama pat jēla, taču pilnīgi bezgaršīga, bet izmantojama dekorēšanai. Nav gan gadījies ēdienu dekorēt ar agrenēm, bet kāpēc ne? Ir izmantota vien kādās pavasarīgās kompozīcijās. Lai izdodas atrast :)
    Par ielu: sekas "iesprūdušam" ūdenssaimniecības attīstīšanas projektam. Tā jau ir otrā ziema, otrais pavasaris. Pērn tāda bija puse pilsētas, šoziem - tikai mūsu posms, citur izdevies labāk piekārtot. Gribam labāk dzīvot, ciešamies... Nē, nu, kaut ko jau drusku padara. Piemēram, šonedēļ bija sataisīts tā, ka jau varēja izbraukt cauri, pagalmā gan tikt nevarēja, bet vismaz... Kas darīsies tagad, kad atkal piesnigs un pielīs, ui, ui...

    Ielādē...