Oktobris noslēgsies ar rudenīgu siltumu

Oktobris noslēgsies ar rudenīgu siltumu

Tuvākās dienas būs izteikti pelēkas. Lai gan temperatūras vēl īsti neliecina par oktobra izskaņu, debesīs būs vairāk mākoņu, kā saules. Visai ticams, ka daudzviet sauli var arī nemaz neieraudzīt.

Rīt pēcpusdienā Kurzemes piekrastē nedaudz pastiprināsies D, DR puses vējš, dienā daudzviet smidzinošs lietus. Pirmdien, otrdien vējš pūtīs pārsvarā no R, pēcāk atkal iegriežoties no D puses, atnesot arī, iespējams, nedaudz saulaināku laiku (nākamās nedēļas otrajā pusē var būt arī skaidrs laiks). Gaisa temperatūra vismaz pārskatāmā nākotnē mainīsies maz - dienās gaiss pārsvarā būs ap +8 ... +13 C, naktīs +4 ... +9 C.

Laiks izbaudīt siltumu, jo kas zina, kas gaidāms pēc tam. Medijos jau ir izskanējis, ka ziema iestāšoties pēc Mārtiņiem. Šībrīža ilgtermiņa prognozes, kā parasti, ir ļoti svārstīgas - tikpat labi nākamās nedēļas nogalē gaisa temperatūra var nokristies par 5-7 grādiem. Tā, protams, tikai viena no iespējām.
Kā Tu vērtē šo rakstu?
  1. Maija - Jaunpiebalgas pag. - 0 novērojumi
    03.11.2011 11:53

    Bezgala jauka,silta ,saulaina un,īsti atvasarīga diena!Saulīte tik patīkami silda...Ak Dievs,kaut viss novembris būtu tāds!

    Ielādē...
  2. 03.11.2011 14:12

    Jā, Vidzemniekus šodien saulīte lutina! Kaut arī mēs esam samērā tuvu Rīgai, miglas vāli vēl līdz mums nav tikuši un ceru, ka arī netiks. Turpināsim baudīt sauli vienā no tumšākajiem gada mēnešiem!

    Ielādē...
  3. 03.11.2011 17:00

    Kā pa miglu mana dzīve iet....Jācer ,ka tas nevilksies pārāk ilgi.Tik drūms un drēgns jau sen nav bijis.Bez vēja,+5*.

    Ielādē...
  4. 03.11.2011 18:15

    Lieliska un skaista diena! :)
    Jau kaut kad nakts otrajā pusē/no agra rīta bija noskaidrojies, jo ap 3.00 vēl bija +7, bet min t uzrādījās kā +3,9*C. Katrā ziņā uz saullēkta laiku jau bija skaidrs, un dienā arī debesīs neviena mākoņa (dienas 1. pusē vien ļoti plāna, gandrīz nemanāma dūmaka, kādēļ debesis nebija spilgti, bet gaiši zilas) visas dienas gaitā. Ļoti lēns vējiņš, brīžiem pilnīgs bezvējš. Prieks, ka nekādas miglas nebija! :)
    Silts aizvien, dienā stabili mazliet virs +10*C (max +10,6*C), pievakarē pamazām kļūst vēsāks, un šonakt, ja saglabāsies skaidras debesis, jau noteikti būs krietni vēsāks, neizslēdzu arī pat mīnusgrādu iespējamību. Tas nekas - šāds laiks ir īsta Dieva dāvana!

    Ielādē...
  5. 03.11.2011 18:39

    Labvakar,pagajuša nakts bija apmācies un bija silta nakts un 6:30 no rīta +7,7 gradi. Pa dienu arī bija apmācies,bet vakara pamazam sāka skaidroties.Bet diena bija ļoti silta priekš rudens un max gradi bija +10 gradi.Un pa dienu gandrīz vēja vispar nebija

    Ielādē...