1. 15.12.2015 17:52 Skatīt

    Kā esmu nogurusi no šiem stereotipiem. Vīrusi ir absolūti toleranti pret mīnusiem. Kaut -270 - visi izdzīvo, jo šī esības puse tos vispār neskar. Drīzāk būtu jādomā, kāpēc liekas, ka vīrusu ir mazāk! Varbūt gaisa sausuma dēļ? Bet tas jau vairāk pats tvaiks, a pilieniņi (kristāliņi) jau tāpat ir kaut pie -30..-40. Piemēram, Jakutijā ir migla gan pie -35, gan -65. Taču tas vairāk apdzīvotajās vietās, kur jebkurš mitruma avots (no cilvēkiem, ēkām, transporta) izraisa stindzinošu miglu. Kā nekā milzīgie grādi ir saistīti ar inversiju jeb gaisa sastāvēšanos, tad nu viss mitrums turpat arī sakrājas.
    Kas attiecas uz elpceļiem, tad jo lielāks sals, jo spēcīgāk un biežāk rodas gļotādas bojājumi sala un sausā gaisa ietekmē, kas burtiski atver ieeju organismā. Bet nu jā, gremošanas trakta vīrusiem patīk šāds laiks, bet gripai tieši otrādi - jo lielāks sals, jo tai patīkamāk. Tāpat Latvijā n… Lasīt vairāk: novitusi.meteolapa.lv

    Ielādē...
  2. 13.12.2015 22:33 Skatīt

    Visi lasītāji redz Jūsu nepamatotos apvainojumus man (es šeit esmu jauniņā un pilnīgi noteikti neesmu atbildīga par Meteolapas likstām), kas jo uzkrītošāk ir tāpēc, ka Jūs ignorējat Marča mizantropiskos uzbraucienus pilnīgi visiem dalībniekiem, tāpat Andreja ilggadīgo galējo depresiju, kura nu nekādi neiedvesmo lasītājus. Es vispār biju uzrakstījusi vien dažus komentārus, kad Jūs iegrābāties man krāgā ar šaušalīgiem apvainojumiem troļļošanā. Tik spilgtus dubultos standartus nespēju pieņemt.
    Laimīgu palikšanu nīdējiem, vaimanātājiem un paštaisnajiem!

    Ielādē...
  3. 12.12.2015 20:03 Skatīt

    Protams, tikai ir viens milzīgs BET. Jūs esat publiski, Jums vajag auditoriju, pretējā gadījumā Jūsu nemaz nebūtu. Tāpēc padomājiet paši, kā Jūs izskatāties lasītāju acīs ar savu ļoti savādo politiku! Es jau arī varu savā mājoklī spēlēt vispasaules valdnieci... vienatnē, jo neviens jau pie manis nenāktu ciemos.

    Ielādē...
  4. 12.12.2015 19:53 Skatīt

    Jūs maldāties, uzskatot, ka esat tiesīgi tāpat vien kādu vajāt (tiem noteikumiem nav kādas pārdabiskas varas), vienlaicīgi pieverot acis uz absolūti agresīviem un saturiski bezjēdzīgiem tekstiem no "Mārča (latvju spānis)", tāpat neloģiskiem, nesaprotamiem un ārkārtīgi agresīviem "thunder" komentāriem, nemaz jau nerunājot par ilggadīgu lasītāju psihes varošanu ar depresīviem "palagiem" no mediķa. Lai lasītāji (visi, kas lasa - jo retais šeit raksta) paši spriež, kas ir šī vietne!
    Konkrētajā komentārā, zem kura Jūs atkal jau draudat (Jūs ikdienā ikvienam sastaptajam cilvēkam draudat vai tikai šeit?) es aicināju jauko Saksiju padziļināt mūsu saskarsmi, apejot Meteolapu. Jūs vispār stādāties priekšā, kas sāktos, ja es parādītu tās kartes? Tur jau vairs ne alkohola pudeles iesaistītos, bet kas dramatiskāks.

    Ielādē...
  5. 12.12.2015 18:46 Skatīt

    Ak, Saksija, tā gribas parādīt, ko nupat ieraudzīju svaigākajā izlaidumā par janvāri un īpaši februāri! Lai gan arī tālākais ir svētlaimes cienīgs. No saviļņojuma asaras straumēm plūst pār seju. Daudz ko esmu redzējusi, bet ne ko tādu. Rādīt šeit kategoriski nedrīkst, jo pārāk daudz naidīgu skatienu. Labas lietas vispār nedrīkst visiem rādīt, tikai izredzētajiem. Iešu uzēst vilkābeles auglīšus.

    Ielādē...
  6. 12.12.2015 18:37 Skatīt

    Cēsīs, Vaivē esot nežēlīgi daudz sniega! Un pēc HIRLAMa kļūs tikai vairāk visu nākamo nedēļu.

    Ielādē...
  7. 12.12.2015 17:20 Skatīt

    Laikam jau man tas bija adresēts, bet es tik rupju izturēšanos nespēju uztvert. Savādi gan tie ziemmīļi, kad pusē LV jau sniega sega - Sigulda atkal baltā ietērpusies, viņi kļūst nikni. Galu galā šis decembris ne tuvu nestāv 2006. brīnumam.
    Starp citu, privāti es Tev varētu iedot oriģinālās saites uz labu labiem resursiem, taču ar noteikumu, ka tās neizpaustu šejieniešiem. ;)

    Ielādē...
  8. 12.12.2015 16:06 Skatīt

    Andrej, vēsturiski pēc bargām ziemām biežāk sekojušas vasaras, kas ir bijušas pat aukstākas par pēdējām 2. Īpaši spilgti tas bija redzams 60-to gadu otrajā pusē, kurā bija 5 bargas ziemas pēc kārtas un nevienas siltas vasaras. Tas pats 70-jos gados, 80-jos gados. Es pat teiktu, ka 1987. vasara bija reti auksta.

    Ielādē...