1. 30.11.2016 08:26 Skatīt

    Toties vakarā lidostā bija -9. A Jums cik bija vakarā?

    Ielādē...
  2. 30.11.2016 07:55 Skatīt

    Jūtos lepna par sevi, rakstā minot, ka pirmdien un trešdien stiprākais vējš šonedēļ. Kaut gan es vēl joprojām uzskatu, ka nav nopietni prognozēt veselai nedēļai tik dažādai valstij kā LV.

    Ielādē...
  3. 30.11.2016 07:52 Skatīt

    Tak nebūs lietus Līvānos! Tak visās kartēs redzams, cik tālu ieies 850 hPa temperatūra virs -5. Tas pats nākamnedēļ. Bet skatos, ka Trallis turpina pieķēzīt ēteru. Nu, par to bargo ziemu, kuru neapstiprina NEVIENS modelis, ar modeli saprotot visu ansambli, jo ansambļa vienīgais esības mērķis ir parādīt, cik reāls ir tas, ko mēs redzam prognožu portālos. Tātad Trallis visu labi redz, bet tāpat ieķēza Twiterī, lai tikai sensāciju radītu. Riebjas tāda tukša gaisa kulšana. Vēlāk pat daži meteolapieši pukojas, ka kāds kaut ko dikti greizi prognozējis. Kāpēc vajag lieki diskreditēt jau tā vājo sinoptiku?

    Ielādē...
  4. 30.11.2016 01:51 Skatīt

    Drīzāk jau šonakt snigs. Radarā jau viss notiek Siguldas virzienā. Faktiski tuvākās 2 diennaktis būs izšķirošas sniega sakrāšanai pilsētā, kas agrāk lepojās ar vispamatīgāko sniega segu Baltijā. Diez vai no sestdienas līdz pirmdienai kas būtisks izkritīs Siguldā.

    Ielādē...
  5. 30.11.2016 00:25 Skatīt

    Nē, zeme pilnīgi noteikti nesilda, citādi kailsals nekonkurētu ar salu sniegotā laikā (atšķirības nav vispār). Ir cita nianse - jo biezāka sniega sega, jo it kā zemāk atrodas termometrs, jo vairs nav 2 m virs zemes, bet par to sniega kārtu mazāk. nu ja piesnieg 1 m, tad termometra kastīte atrodas tikai 1 m virs zemes.
    Var jau pieļaut to, ka balta virsma atstaro siltumu, tomēr tas vairāk dienas laikā, turklāt saule ir tik zemu, ka neko daudz nesilda tieši zemi - nav nozīmes sniegam vai kailai zemei. Saule silda kokus, ēkas, kas tad arī rada gaisa sasilšanu dienā. Lai vai kā, bet labāk tādu salu pārlaist ar padsmit cm sniega seģeni, nevis pa pliko.

    Ielādē...
  6. 30.11.2016 00:19 Skatīt

    Nezinu gan, kurš varētu priecāties par jau tā slideno ietvju nokausēšanu izcilā slidotavā. Atkušņi ir labi, ja tie nokausē visu, lai pēc tam var sākt visu no jauna.
    Nekas nekur NAV sagriezies. Nākamās nedēļas rudens atgriešanās bija un ir redzama visu laiku, tāpēc es visu laiku rakstu (gatavojot Tevi neizbēgamajam), nojaušot, kādas vaimanas būs jālasa turpmākajās nedēļās un mēnešos... pēc tam atkal sausa, silta vasara bez negaisiem un katastrofālām lietusgāzēm, par ko atkal būs jālasa vaimanas, jo ielas nepārvērtīsies upēs, mājas netiks zibeņu saspertas, cilvēki brīnumainā kārtā nepārogļosies.

    Ielādē...
  7. 30.11.2016 00:13 Skatīt

    Да нет, я всего лишь грешным делом подумала, что Вы у стены дома измеряете. Tā teikt, varētu taču nolikt termometru pāris m nostāk no sienas...

    Ielādē...
  8. 29.11.2016 22:30 Skatīt

    A ko tik silts tik skaidrā laikā? Gan jau tālāk pļavās ir aukstāks.

    Ielādē...