Aktuālā situācija (nedēļa līdz 1.1.12.)

Aktuālā situācija (nedēļa līdz 1.1.12.)

Nedēļa aizgājusi: pirmdiena - PATRICK, otrdiena - QUIRIN ciklons gādāja par divām vētrām vienai aiz otras. Trešdien - neliels augsta spiediena atzars kā atpūta pirms nākamā vējainā ciklona, no vakara pastiprinās ROBERT ciklons virs Latvijas. Ceturtdien ciklons jau uz Z no Latvijas, pāri mūsu valstij iet tā jau aukstā fronte. ROBERT ietekme ir vēl Latvijā - arī piektdien, caur nokrišņiem un mēreniem DR vējiem. Sestdiena - pavājš SEBASTIAN ciklons ar nokrišņiem vien Latvijas DA daļā, citviet gaiss pirms Jaunā Gaisa pamazām atdziest. Tieši Jaunā Gada salūta laikā - jau neliels augsta spiediena atzars virs Latvijas. Ko pirmajā 2012. gada dienā pakāpniski nomainīs TILO ciklona frontes.

Attēlu (c)sat24.com un http://www.met.fu-berlin.de

Turpinājums nākamajā nedēļā.

==================================

Svētdiena, 1.janvāris



Dienā augsta spiediena atzars - neliels sals, pārsvarā skaidras debesis. Bet vakarā Latvijas R daļā jau TILO ciklons priekšējā fronte ar mākoņainību un pirms nākamās pusnakts arī ar sniega nokrišņiem.

Turpinājums no iepriekšējās nedēļas.

Kā Tu vērtē šo rakstu?
  1. 01.01.2012 13:00

    Baigais sorry- kaut kāda gļuka dēļ pats iznicināju daļu rakstu- man slinkums un laika trūkums atjaunot par iepriekšējo nedēļu ... cerams, pārdzīvosim :(. Patreiz laboju: ko varu...

    Ielādē...
  2. 01.01.2012 13:28

    + vēl somu kartes links nestrādā :( (varen simboliski sākas man 2012-tais.../OT - man vēl vienas kritušas aitas bēres šodien priekšā ...)

    Ielādē...
  3. 01.01.2012 13:11

    Nav nekas traks.Visiem tā var gadīties.Izskātas ka pie manīs šī ciklona ietekme vēl papildīnasies sniega krājums?

    Ielādē...
    1. 01.01.2012 14:13

      Tas varētu notikt naktī uz pirmdienu, tiesa- pēc tam: ticami- jauns atkusnis...

      Ielādē...