Tuvojoties pavasara vēsmām

Tuvojoties pavasara vēsmām

Noslēdzot garā gada otrā mēneša pēdējo dienu esam nonākuši martā - mēnesī, kad iespējami krasi atšķirīgi laika apstākļi. Lai gan gaisā pa laikam virmo pavasara vēsmas, var droši apgalvot, ka marta pirmajā nedēļā īsts pavasaris vēl neiestāsies. Nedēļas pirmajā pusē naktīs vēl iespējams mērens sals, kas mazināsies nedēļas otrajā pusē.

Arī otrdien, līdzīgi kā šodien, Latvijā nokrišņi nav gaidāmi, uzspīdēs saule. Naktī zem skaidrām debesīm valsts austrumu rajonos gaisa temperatūra var pazemināties līdz -7 ... -12 grādiem, pārējā valstī būs par dažiem grādiem siltāks. Dienā gaisa temperatūra turēsies ap nulli.

Nedēļas vidū Latvijas austrumiem pietuvosies ciklons, kas vietām var atnest jaunu svaiga sniega kārtiņu. Pēcāk Latvijā varētu ieplūst siltāka gaisa masa no Rietumeiropas, kas nozīmē arī gaisa temperatūras paaugstināšanos. Nedēļas otrajā pusē valsts austrumos naktīs vēl pieturēsies neliels sals, bet dienā gaiss iesils līdz +1 ... +6 C.

Gaisa t. naktī uz otrdienu (LHMT) Nokrišņu prognoze naktij uz trešdienu (LHMT)
Kā Tu vērtē šo rakstu?
  1. 06.03.2016 23:44

    6. martā es atkal piedalos. Naktī bija skaidrs ar salu līdz -2*. No rīta drīz apmācās. Vidējie gubu-slāņu mākoņi no DR puses. Dienā apmācies. T. līdz +4*. Pēcpusdienā lēns līdz mērens vējš. Vakarā ap 22 sāka līt. Un līst vēl tagad. Pašlaik t. +2,3 *. Spiediens nokrities no 757mm līdz 754mm.
    Eiropas stiprākā zemestrīce Grieķijā pie Albānijas robežas. Stiprums 4,3 balles. Dziļums 10 km. Notika 03:11.

    Ielādē...
    1. 07.03.2016 11:52

      Vēl vakar Tevi atcerējos, ar nožēlu, ka esi pazudis......Prieks atkal redzēt:)!

      Ielādē...
      1. 08.03.2016 00:20

        Paldies, ka mani kāds ievēro!

        Ielādē...