Ēģiptē arī ir ziema.Mūsu gids pastāstīja atmiņas no savas bērnibas, kā viņi dažas dienas nav gājuši uz skolu, jo bijis ļoti auksts, +4*C!Tas - pirms gadiem 25 apmēram.
Ēģiptē tagad beidzot var uzziedēt kādi koki, krūmi un puķes, jo vairs nav nenormāli karsts.
Taču saule ar katru dienu spīd arvien ilgāk un spožāk, un karstāk.No Latvijas pēc 25. maija neviens vairs atpūsties nebraucot:)Man jau karsts likās pat tagad.Un pilnīga meteo-garlaicība: t* ap 24*C(22-26 ēnā), spoži zilas debesis, agri un tumši vakari.Vienīgi 3 dienas bija spēcīgs vējš, un vienu dienu bija parādījušies mākoņi.Tos es arī nofočēju.Bildes ir pašvakas, jo man vēlu atnāca saprašana, ka jālieto cits režīms, beigās izmantoju opciju "sniegs":)), tad bildītēm sanāca bišķu labāka kvalitāte.

 ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·   ·  nav  ·  Biruta  ·  Pilnā izmērā
Attēls #1:
  1. 25.02.2014 00:59

    Bildes virs mākoņiem iespaidīgas, ar paviršu skatu pat nepateiktu, kāda stihija tur apakšā valda! :))

    Ielādē...
  2. 25.02.2014 07:05

    Nu redz - kāds jau pabijis vasarā! Man, pēc horoskopa strēlniekam, skatot šādas bildes, pilnīgi "kājas sāk niezēt", kā gribas kaut kur aizceļot, bet šogad, laikam, būs jāatliek - šim gadam citas prioritātes. Tāpēc ceru, ka pārējie "meteolapieši" še padalīsies ar saviem ceļojuma iespaidiem!

    Ielādē...
  3. 25.02.2014 15:28

    "Siltas"bildītes :)
    Es arī teiktu, ka šeit redzamas tīri meteo-bildes un ir pavisam vietā. Paldies :)

    Ielādē...
  4. 25.02.2014 11:44

    Fotogrāfija ir laba, bet nav pa tēmu jo es personīgi uzskatu, ka savas personīgās ceļojuma fotogrāfijas var publicēt savos sociālos profilos, nevis meteolapa, kur tiek publicētās meteo un dabas novērojumi Latvijā, nevis ārpus Latvijas robežām. Ir jānosprauž meteolapas uzturētājiem galerijās, kādu robežu.. Tad jau nu iznāk , es arī varu publicēt savas ceļojuma fotogrāfijas. Kā saka visam ir jābūt ar mēru :) Nu lūk tādas pārdomas man radās...

    Ielādē...
    1. 25.02.2014 14:32

      Mārča, tās nav ceļojuma fotogrāfijas, te nevienā vietā neredz nedz mani, nedz kādus citus cilvēkus,es visu maksimāli izgriezu laukā, atstājot tikai dabas skatus. Pārējās SAVAS bildītes parasti nemēdzu rādīt svešajiem, bet tikai savējiem, un arī tikai tiem , kuri izrāda interesi par to:)Šeit, tā teikt, ir bildītes, kur var šo to( ziemu, mākoņus, debesu krāsu utml.) salīdzināt ar Latvijā esošo.Ja administrācija arī uzskata, ka šī galerija ir pilnīgi nevietā, varat droši griezt laukā, es neapvainošos.

      Ielādē...
      1. 25.02.2014 15:28

        Piebiedrojos Birutai, varētu šo galeriju nosaukt arī tā : " Meteoapstākļi Ēģiptē". Man personīgi nav nekas pret to, ka meteolapieši galerijā ievieto ceļojumu fotogrāfijas. Ir pat interesanti vērot, ko svešā zemē redz cilvēks, kuru interesē daba un laika apstākļi.

        Ielādē...
        1. 25.02.2014 17:19

          Pilnīgi piekrītu. Varbūt vajadzēja vairāk vēl kādu Ēģiptes ainavu parādīt.

          Ielādē...
          1. 25.02.2014 18:33

            Munti, tur vienkārši nav ko daudz redzēt: visapkārt dzeltens tuksnesis, pat teritorijas pie lielā ceļa atgādina milzu pamestu būvvietu.Vienīgi kalni, bet tie ir patālu un tādā pat krāsā kā tuksnesis.Pat sala Tirana ir tikpat dzeltena, bez neviena koka vai krūma.Bet tas zaļums ap viesnīcām ir cilvēku roku darbs.Jūra gan ir skaista: burvīgas krāsas un daudzkrāsainās zivis tajā...Žēl, ka zivtiņas nesanāca nofotografēt....

            Ielādē...
        2. 25.02.2014 18:22

          Pilnīgi piekrītu Miglai. Man arī ir interesanti pavērot, kāds laiks valda citās zemēs, kādas ir atšķirības arī dabā u.c. Ne visi tik aktīvi ceļo pa pasauli, un ne visi to vien tik dara kā čato sociālos tīklos. Tādēļ svešzemju ainavu un laikapstākļu atspoguļojums nav mazāk interesants. :)

          Ielādē...
  5. 25.02.2014 22:08

    Smukas vasarīgas bildes ))) Bet nekas, tāpat pēc kādiem 4 vai 5 mēnešiem atnāks vasara, iespējams, pat pirmais karstums līdz Latvijai atnāks aprīļa beigās.

    Ielādē...