Uzlabojumi meteolapa.lv

Uzlabojumi meteolapa.lv

Līdz ar Jaunā 2011. gada iestāšanos, kārtējie uzlabojumi ir veikti meteolapa.lv:
  • paroles nomaiņas saite pārcelta uz "mans profils"
  • pievienojot komentārus, iespējams ievietot saites, nerādot visu linku
  • izveidota saišu lapa ar noderīgām saitēm
  • mainīta rakstu kārtība: sākumlapā redzami 3 izceltie raksti + 2 lietotāju raksti; sadaļā raksti tiek parādīti visi raksti hronoloģiskā secībā

Lūgums komentāros izteikties par saišu lapu. Aicināti ziņot par neprecizitātēm un saitēm, kuras šeit būtu jāpievieno. Ar laiku sadaļa tiks papildināta!

Tāpat aicinām pieteikties interesentus, kas varētu uzņemties atbildību par izglītojošo un laika prognožu sadaļu, kuras izveide plānota tuvākajā laikā.

Paldies visiem, kas šīs nedēļas laikā aizpildīja aptauju! Ņemsim vērā Jūsu viedokli!

P.S. Vēlamies atgādināt, ka ikvienam reģistrētam lietotājam ir iespēja pievienot savus rakstus.
Veiksmīgu 2011. gadu!
Kā Tu vērtē šo rakstu?
  1. 02.01.2011 13:51

    Tāpat aicinām pieteikties interesentus, kas varētu uzņemties atbildību par izglītojošo un laika prognožu sadaļu, kuras izveide plānota tuvākajā laikā.---> varētu precizēt, kas te tieši prasītos?

    Ielādē...
    1. 02.01.2011 20:27

      Jā, šis jautājums arī man šķita visai nekonkrēts....
      Lai varētu (vismaz es) spriest, ko un kā es varu, būtu jāzina precīzāk, cik lielā mērā, kas prasīts.

      Ielādē...
  2. 02.01.2011 23:05

    Par laika prognozēm: vismaz šobrīd pietiktu ar ikdienas īsu ziņu sadaļā "aktuāli". Tā kā liela daļa aptaujā ir nobalsojusi par temperatūru attēlošanu kartē, tad ar laiku noteiktās vietās būtu jāievada dati.
    Par izglītojošo sadaļu: daudz kas ir atkarīgs no pašiem lietotājiem. Darbs, ko ir uzsākuši daži no šeit reģistrētajiem lietotājiem tiešām ir vērtējams pozitīvi - konkrēti, domāju lietusviira meteopalīgu. Iespējams, lielai daļai ikdienas apmeklētāju, kuri šeit aplūko tikai pašreizējos laika apstākļus un radara raidījumus, nav zināšanu par vairākiem jautājumiem.
    Tas arī īsumā par tuvākajā laikā risināmajiem uzdevumiem.

    Ielādē...
  3. 03.01.2011 01:00

    www.fotoblog.lv
    Latvijas dāžu llauku regionu skarba realitate-paskatot šo fotoreportažu palieksaprotami,kapec tik daudz elektribas padeves trauc'jumu un starp citu vairāki cilveki nebija spejigi 2 datumā ierasties darbā jo nespeja izbraukt no ieputinatiem laukiem,kur aizbrauca svetku bribvdienās...jagaida,kad buldozers ceļu izšķures...
    P.S. Velak bus ari savus foto no Rigas ;)

    03.01.2011 17:45: weatherfoto.wordpress.com
    Mana galerija sniegs Riga,1-2 janvarī.

    04.01.2011 21:33: rps3.com
    Globala sasilšana no inženieru skatu punkta. Pats neesmu tik specigs Anglu valodā,lai to saprotami izlasitu. Bet ka teikts apraksta isumā – tiek atspēkoti visi galvenie mīta argumenti ar statistiku un datiem. Interesanti palasīt, kā ar datiem manipulēt, lai panāktu vēlamo – parādītu pa… Lasīt vairāk: novitusi.meteolapa.lv

    Ielādē...