Nedēļa līdz 24.7.16 Kļūs sausāks un saulaināks; joprojām saglabāsies mērens siltums

Nedēļa līdz 24.7.16 Kļūs sausāks un saulaināks; joprojām saglabāsies mērens siltums

Nedēļa aizvadīta

Nedēļas gaitā prognozes kopumā piepildījās tikai daļēji un nedēļa bija mākoņaināka nekā iepriekš paredzēts. Laikapstākļus nedēļas pirmajās 3 dienās noteica anticiklona BURKHARD pati austrumu mala ar daļēju mākoņainību un pavisam pieticīgu/mērenu siltumu, kamēr uz austrumiem atradās mazkustīgs dienvidu ciklons. Ceturtdien tas no austrumiem sasniedza Latviju un tā mākoņainība Latvijā kopumā saglabājās līdz pat sestdienai. Vietām brīžiem uzlija, valsts austrumos ceturtdienā bija nelieli negaisi. Ciklons gan pakāpensiki Latvijā ienesa siltu un mitru gaisu, naktis kļuav siltākas, bet dienā mākoņu dēļ gaisa temperatūra salīdzinot ar nedēļas sākumu būtiski nemainījās. Nedēļas pēdējā dienā skaidrojās, debesīs mitrajā gaisā un Sibīrijas mežu ugunsgrēku dūmos, kas sasniedza arī Baltiju, daudzviet bija dūmaka, arī dienā dūmakaini saulains. Gaisa temperatūra beidzot pārsniedza +25 grādu atzīmi.

Prognoze nedēļai - nedēļas gaitā laikapstākļi mainīsies maz, pakāpeniski kļūs nedaudz siltāks (18.07.)

Pirmdien valstī gaidāms lielākoties mākoņains laiks, kaut starp mākoņiem brīžiem uzspīdēs saule, un daudzviet īslaicīgs lietus. Sausāks un saulaināks piekrastēs. Gaisa temperatūra vēl nebūs augstāka par +17...+21 grādu. Pūtīs neliels ZR vējš, un tā kā visas nedēļas garumā atradīsimies antciklona austrumu malā, kamēr uz austrumiem no Latvijas būs cikloniska darbība, vējš visas nedēļas garumā pūtīs no Z, ZR, valsts austrumos nedēļas vidū tas var kļūt brāzmains.  Naktī uz otrdienu debesis daļēji skaidrosies, arī dienā saglabāsies daļēji mākoņains laiks, mazāk mākoņu būs valsts ziemeļos, bet vakarpusē skaidrosies visā valstī. Lielākajā valsts daļā atkal gaidāms īslaicīgs lietus, taču ar mazāku iespējamību nekā pirmdien. Gaisa temperatūra naktī +9...+14, dienā +19...+22.   Trešdien un ceturtdien atradīsimies diezgan attāla anticiklona pašā A, DA malā, kamēr netālu uz austrumiem atradīsies visai mazkustīgs dienvidu ciklons, līdz ar to valsts rietumu un centrālajā daļā pārsvarā maz mākoņu, kamēr Vidzemē un Latgalē to būs vairāk, tomēr nokrišņu iespējamība valsts austrumos ir neliela. Gaisa temperatūras naktīs no +9...+13 Kurzemē un valsts lielākajā daļā līdz +16 piekrastēs, dienās ap +20...+23. Nedēļas nogalē saglabāsies daļēji mākoņains laiks, svētdien valsti no DR var sansiegt īslaicīgi nokrišņi, tostarp negaiss, bet piektdien un sestdien būtiski nokrišņi pagaidām netiek prognozēti. Atradīsimies augsta spiediena atzara austrumu malā, cikloniskā darbība no Krievijas rietumiem pamazām pārvietosies ZA virzienā. Gaisa temperatūra būs augstāka nekā nedēļas pirmajā pusē. Naktīs gan joprojām +9...+16, bet dienās no +20 valsts austrumos līdz +25, lokāli +26...+27 grādiem Kurzemes uz Zemgales dienvidos.   Tālakas prognozes paredz aktīvāku ciklonu darbības atgriešanos mēneša beigās, līdz ar to atkal bieži gaidāmi nokrišņi, iespējams arī pērkona negaiss. Ja vēl nākošās nedēļas sākumā visdrīzāk gaidāms silts laiks, tad vēlāk atkal kļūs vēsāks.

Prognozes papildinājums 19.07.

 Nedaudz mainījušās prognozes nedēļas nogalei, kad Latvijā ieplūdīs siltāka gaisa masas sākotnēji no austrumu, ziemeļaustrumu puses. Gaisa temperatūra nedēļas nogalē dienās +22...+27 un salīdzinoši mitrajā gaisā dienas laikā veidosies lietus mākoņi, īslaicīgu lietu dauzdviet var pavadīt arī neliels pērkona negaiss. Naktis būs siltākas kā tika prognozēts iepriekš - ap +13...+17 grādiem.

UZMANĪBU! Laikapstākļu prognoze nedēļai tomēr nav pārāk uzticama, tāpēc uz to pilnībā paļauties nav iespējams!

ATSKATS UZ JAU AIZVADĪTAJĀM NEDĒĻAS DIENĀM

Pirmdiena, 18.jūlijs

Naktī valsts austrumus skāra nelielas pērkona lietusgāzes un lietus pie palielinātas mākoņainības tuvējo dienvidu ciklonu sistēmas ietekmē. Rīta pusē daudzviet pārējā valstī mākoņu nebija daudz, taču dienas gaitā to kļuva aizvien vairāk, vismazāk to bija jūras piekrastēs, kur pūta spirgts ZR vējš. Neliels īslaicīgs lietus skāra vien atsevišķas vietas, arī vakarā saglabājās palielināta mākoņbainība. Temperatūra naktī +11...+15, dienā iesila līdz +19...+23.

 

Otrdiena, 19.jūlijs

Atradāmies pašā anticiklona BURKHARD austrumu malā, kamēr uz austrumiem no Latvijas atradās visai mazkustīgs dienvidu ciklons, kuram bijām daļējā aizfrontē. Pēc dzestras nakts ar +8...+10 grādiem daudzviet Kurzemē līdz +10...+14 citviet valstī, kur vairāk mākoņu un līdz +17 piekrastēs, dienas pirmajā pusē mākoņu kļuva aizvien vairāk, bet pēcpusdienā valsts rietumu un centrālajā daļā skaidrojās (vējam pušot no jūras), kamēr valsts austrumu daļā pēcpusdienā bija novērojamas lokālas pērkona lietusgāzes. Gaiss iesila līdz +19...+23.

 

Trešdiena, 20.jūlijs

Neviennozīmīgā meteoroloģiskajā situācijā, kad Kurzeme atrodas anticiklona BURKHARD pašā austrumu daļā, kamēr pārējā valstī mazliet lielāka ir dienvidu ciklona ietekme, kura siltā fronte Latvijai tuvojas no austrumiem, ziemeļaustrumiem. Dienā valsts lielākajā daļā daļēji mākoņains, dienas gaitā lēnām mākoņu daudzums no austrumiem palielinājās un vakarpusē to mazāk bija vien valsts rietumu daļā. Pēc vēsas nakts ar +7...+13 (piekrastēs līdz +17), dienā joprojām pavēss/mēreni silts - +19...+23.

 

Ceturtdiena, 21.jūlijs

Dienvidu ciklons ar centru virs Ziemeļukrainas līdz Latvijai nonāk izplūdis un pamazām izsīkstošs. Jau sākot no rīta visā valstī, izņemot pašus Kurzemes rietumus, apmācies laiks un tāds tas visā valstī saglabājās lielākoties visas dienas garumā. Dienas pirmajā pusē no austrumiem valsti šķērsoja siltā fronte, nelielu lietu atnesot tikai valsts austrumdaļai. Dienas gaitā valsts centrālie rajoni atradās ciklona nosacīti siltajā sektorā, kas bija aizpildījies ar mākoņiem, līdz ar to faktiska siltuma piezemes līmenī nebija. Dienas otrajā pusē valsts austrumu daļu sasniedza jau ar ciklona auksto fronti saistīti mākoņi. Negaisa mākoņi, virzoties uz DDR, pamazām izsīka Ziemeļlatgalē, nepastāvot lielai temperatūras starpībai, tāpēc pārsvarā Latgalē tika novērots tikai mērens lietus, bet ne stipras pērkona lietusgāzes. Gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu no +11...+12 Kurzemē, Zemgales austrumos līdz pat +16...+18 jūras piekrastē, dienā zem apmākušām debesīm vien +19...+22.

 

Piektdiena, 22.jūlijs

Dienas gaitā laikapstākļus virs Latvijas turpināja noteikt jau ilgstoši pastāvošā dienvidu ciklona darbība. Mazāk mākoņu visas dienas garumā bija Latgalē ciklona aizmugurē, bet daudz to bija Kurzemē un arī Vidzemes rietumos, kur mākoņainību nesa ciklona siltais sektors, kas bija aizpildījies ar mākoņiem un piezemes līmenī nenesa siltumu. Dienas otrajā pusē brīžiem skaidrojās valsts centrālajos rajonos, Vidzemes vidienē, austrumos un Zemgales vidusdaļā "uz" ciklona aukstās frontes veidojās lietus mākoņi, kas nesa lietusgāzes ar īslaicīgu, bet visai stipru lietu. Negaisi gan gluži neveidojās. Dienā pē siltas nakts ar +16...+18, uzspīdot saulei gaiss valsts austrumu un dienvidu daļā iesila līdz +22...+25, citviet +19...+22.

Sestdiena, 23. jūlijs

Daļēji antciklona BURKHARD R malā, bet lielāku ietekmi tomēr dod izsīkstošais dienvidu ciklons, kura mākoņainība joprojām saglabājas virs Latvijas, dodot joprojām mākoņainu dienu lielākajā valsts daļā, kaut valstī jau bija ieplūdušas siltas un mitras gaisa masas. Dienas gaitā skaidrojās vietām un brīžiem, tomēr arī lielu nokrišņu nebija, vien neliels lietus šur tur valsts vidienē. Gaiss naktī neatdzisa zem +16...+18, dienā nepakāpās virs +19...+24.

Svētdiena, 24.jūlijs

Vājais anticiklons BURKHARD ar centru pie Latvijas, taču rīta pusē valstī daudzviet saglabājās mākoņi, vietām migla, daudzviet dūmaka un Rīgas pusē šur tur uzlija. Dienas otrajā pusē skaidrojās daudzviet valstī, izņemot Ziemeļkurzemes pusi. Siltajā un mitrajā gaisā debesis bija dūmakainas, ko vēl papildināja arī plāns dūmu slānis ar jūtamu dūmu smaržu no plašajiem un katastrofālajiem Sibīrijas taigas ugunsgrēkiem, kas sasniedza arī Baltijas valstis. Dienas gaitā daudzviet saglabājās dūmaka. Naktī gaiss neatdzisa zem +15...+18, dienā +21...+22 piekrastēs un Ziemeļkurzemē, bet pārējā valstī pēcpusdienā līdz +24...+27.

 

Kā Tu vērtē šo rakstu?
  1. 21.07.2016 21:39

    Rīgā galīgi nekāda diena. Apmācies, ar tādiem kā zemiem mākoņiem, brīžiem gan bija gaišāks dienas laikā, bet uz vakaru debesis pavisam tumšas. Lietus arī nebija, pat ne smidzeklis. Temperatūra konstanti +18, +19, it kā jau nav daudz, bet arī īpaši vēss nav. Šodien valstī mākoņu bija vairāk nekā prognozēts, tāpēc arī nebija tik silts un arī pērkona lietusgāzes valsts austrumos tādas visai pavājas. Bet visa īstā meteojautrība ar pērkona lietusgāzēm un vasarīgs laiks sagaida jau brīvdienās un īpaši nākamās nedēļas sākumā...

    Ielādē...
  2. 21.07.2016 22:06

    Nakts mierīga un silta, min,t, +15,9*C. Rīta pusē bija nedaudz uzlijis, bet dienā, kaut arī visu laiku nomācies, vairāk lietus nelija. Pūta lēns līdz mērens vējš. Ne silts, ne auksts, bet remdens - tā laikam vislabāk noraksturot gaisa temperatūru dienas 1.pusē... :D
    Kas tad turējās ap +18...+19, lēnītēm tomēr rāpjoties uz augšu. Pēcpusdienā pamazām siltāks, par spīti tam, ka joprojām apmācies, un 15.00 +20,5*C, bet 16.50 jau +21,6*C. Vēlāk debesis mēģināja skaidroties, epizodiski tas arī izdevās un brīžiem Saule izlauzās pa mākoņšķirbām, taču ne daudz un ne uz ilgu laiku. Siltākais ap 18.00, kad t* sasniedza dienas max - +23,6 grādus, vēlāk atkal savācās biezāki mākoņi, pamazām vēsāks, un pievakarē arī nedaudz uzlija. Taču nekā no negaisiem līdzīgām parādībām, vien sīks līņātājs no pelēkām debesīm ar mērenu vējeli. Tagad kādu brīdi kā slapjums beidzies, ielas žūst. Vējš pierimis, joprojām tīri silts, šobrīd +19,5*C, spiediens dienas gaitā bez lielām svārstībām, pašlaik 757,5 mm.

    Ielādē...
  3. 21.07.2016 22:44

    Arhigarlaicīga un meteovienmuļa diena Rīga šodien, visa diena apmākusies zema mākoņu sega, tomēr no lietus ne vēsts, ne piles jau kuro dienu... Negaisi līdz mums netiek :( Diena kopumā silta, darbojoties un kustoties brīžiem likās pat sutīga,kaut ari temperatura neko daudz virs +20 nebija. Tomēr ši negaisu sezona ir visai nabadzīga, ari lietus trūkums sāk veidoties, mežos sausums.

    Ielādē...
  4. 22.07.2016 01:28

    21. jūl. no rīta apmācies. T. +15*. Uz loga stikla dažas pusžuvušas lietus piles. Uz asfalta nekādas lietus pazīmes nav redzamas.(jau nožuvušas). Vējš lēns līdz mērens. Spiediens 760 mm. Dienā līdzīgi. Vējš no Z-ZR mērens. T. līdz +20*. Līdz vakaram nekas nemainās. Pašlaik t. +17,4*. Spiediens 760 mm, nemainās.

    Ielādē...
  5. 21.07.2016 21:39

    Rīgā diena pilnīgi bez saules un pat netika sasniegta 20 grādu atzīme, maksimums 19,9. Kur ir vasara ?

    Ielādē...
    1. 21.07.2016 22:30

      Nu sākot jau no brīvdienām nebūs vairs tādu apstākļu, lai būtu pavēss laiks, vairs nebūs ciklona rietumu mala. Tiesa, Rīgā, siltāku laiku bremzēs/mazinās jūras brīze, tities siltāks ūdens līcī. Saulainā laikā arī sajūtas ir siltākas. Satraukumam pagaidām vēl nav pamata.

      Ielādē...
      1. 22.07.2016 08:18

        Jūlija beigās modeļi redz jau nākamo ciklonu...

        Ielādē...
  6. 22.07.2016 08:20

    Rīgā apmācies laiks. Šodien atkal diena bez saules ?

    Ielādē...
  7. 22.07.2016 08:27

    Rīga Juglā līst....

    Ielādē...
  8. 22.07.2016 10:20

    Arī šodiena Rīgā izskatas peleka un vienmuļa, solitais lietus ta ari neatnaca, Pārdaugavā sauss, zemo mākoņu pelēks deķis, +18 grādi. Šis tukšais ciklons izskatās strauji zaude spēkus ta ari neko neatnesot :(

    Ielādē...
  9. 22.07.2016 19:46

    Rīgas līcī pie Kolkas šodien visu dienu apmācies ar zemajiem mākoņiem, temperatūra ap 18 grādiem un lēns Z, ZA puses vējš.

    Ielādē...
  10. 21.07.2016 16:35

    A pamale aizpeldēja rūkdama uz dienvidu pusi, mazliet uzrasināja.

    17:02: nāk nākošais rūcējs, tas varētu cepīt nopietnāk izskatās pēc radara. + 23 bija

    17:19: klāt ir. Zibeņi arī !!

    Ielādē...
    1. 21.07.2016 19:06

      vēl viens

      Ielādē...
      1. 21.07.2016 21:55

        ar pārtraukumiem līst joprojām. Tie pērkoni tiešām nebija ļoti spēcīgi, bet pāri blīkšķi bija neslikti. Lietusgāzes Viļakā tā neko brismīgas nebija, bet tepat netālu uz ceļa Semenova - Viļaka vajadzējis stāties pat malā...

        Ielija ~10 mm.

        Ielādē...
  11. 22.07.2016 23:24

    diena puslīdz saulaina, bet nejēgā sutīga, t biku virs +20. Rītā piecos bija pamatīga migla. Iztika bez lietus, bet viss mitrs vēl kopš vakarvakara. Šobrīd debess izskatās viegli piemākusies, +17.
    Gulbenē gan šodien ap diviem (?) esot minūtes 15 nācis pilnīgi vaļīgs lejā.

    Ielādē...
  12. 23.07.2016 01:14

    Rīts mākoņains, "remdens" (+18...+19*C; bet arī nakts bija silta, min.t. +17,6*C). Priekšpusdienā palaikam jau Saule uzspīdēja, kļuva viegli silts, t* pakāpās virs +20*C. Ap pusdienlaiku un pēc tam arvien saulaināks un siltāks, pēc 13.00 +23, 14.40 +25, bet pēc 15.00 palika jau karsts un arī sutīgs, šīs sajūtas pastiprināja iestājies bezvējš. T. pl. 15.30 +26,3*C, drīz sasniedza arī +27*C (max), bet īsi pēc 16.00 uznāca neliels lietutiņš.
    Tas mainīja situāciju - lai arī neko daudz nepielija, tomēr gaisam atgrieza svaigumu, atkal brīžiem neliels vējiņš uzpūta, grādi uz īsu brīdi nokritās līdz +22. Tomēr vēlāk saulainākos brīžos atkal pakāpās atpakaļ līdz +24...+25. Bet katrā ziņā laiciņš bija visai patīkams. :)
    Vēlākā vakarā mākoņi atkal pārņēma debesis savā varā, pāris reizes nolija 3 piles 5 rindās, bet tas arī viss. Ilgi si… Lasīt vairāk: novitusi.meteolapa.lv

    Ielādē...
  13. 23.07.2016 01:38

    22. jūl. no rīta apmācies. T. +17*. Lēns vējš. Spiediens ceļas 761 mm. Priekšpusdienā nedaudz skaidrojas. Dūmakaini mākoņi. Blāvas debesis. Pēcpusdienā saules nedaudz vairāk. T. pakāpās līdz +24*. Sutīgs. Gaiss mitrs. Vakarā miglaini gubu mākoņi. Gar DA-D-DR pusi lielāki gubu mākoņi. Varbūt tur līst. Pašlaik t. +18,5*. Spiediens 763 mm.

    Ielādē...
  14. 23.07.2016 08:32

    Sirves pussalā Sāmsalā šorīt joprojām apmācies, 17 grādi un ZA vējš 1 līdz 2 ms.

    Ielādē...
  15. 23.07.2016 16:57

    Piektdiena 22.7.2016., Rīga. Aizvien neliela ciklona R pusē.

    Apmācies visas dienas garumā- vien dienas vidū daļēji skaidrojās. Ir biezāka un plānāka cu+sc mākoņainība, kas reizē ar vēju nāk no Z-ZA puses. Vējš- gandrīz nekāds. Vien pašā vakarā tas no ZZA puses uzpūta 1-3m/s. Pašā vakarā daļēji skaidrojās, mākoņainība uz brīds saplaka līdz 6 ballēm. Kopumā: visai sutīgs gaiss, kas kombinējas ar nekustīgu pilsētas smogu. Gaisa temperatūra: plkst. 3:00+14; 9:00+15; 12:00+19; 15:00+22; 18:00+21; 21:00+19; 23:30+16.

    Ielādē...
  16. 23.07.2016 22:19

    Laikam jau trešā diena apmākusies, ar zemiem mākoņiem, pasilts, sutīgs, šodien daži saules brīži. Laikam gaisa masa ir silta, ja bez saules turas 18-21 grāds, būtu saulains, būtu krietni siltāks laiks vasaras baudīšanai. Priekš fiziska darba it kā normāla temperatūra, tomēr sutīguma dēļ sviedri tek, valsts darbā tas pats. Jūlija mēnesis paiet tāds nevasarīgi pelēks, siltuma gaidās, pēc nedēlas augusts klāt un ko tad nu vairs, jau atkal rudens, tā ar tā dzīve paiet.

    23:38: T+19.8, man liekas, ka sajūtu vakara gaisā degoša meža smaku, es to atceros no 90tajiem, kad dega meži Inčukalnā un Garkalnē. Vai varētu būt, ka no Krievijas atnākušie dūmi to būtu atnesuši un es būtu sajutis Sibīrijas mežu deguma smaku?

    Ielādē...
  17. 23.07.2016 23:55

    apmākusies diena ar saules brīžiem un nelielu miglošanu dienas vidū. T nedaudz virs 20, bet pamatīga sutoņa.
    Arī šeit brīžam pavelk dūmu smaka, bet es to pagaidām 'norakstu' uz to, ka gan jau kāds vietējais ko nokurina.
    Beidzot mežā ticis mitrums: beidzot sēnes aug :)

    Ielādē...
  18. 24.07.2016 01:06

    23. jūl. no rīta t. bija +17*. Apmācies 9 balles. Lēns vējš. Spiediens 764 mm. Dūmaka. Pusdienas laikā Saule paretam parādījās. Skaidrojās pēcpusdienā. T. paaugstinājās līdz +23*. Vakarā mākoņainība 4 balles. DA-D pusē spalvu un vidējie slāņu mākoņi. Pašlaik t. +17,8*. Spiediens 765,5 mm. Gaiss tāds kā aizmidzis.

    Ielādē...
  19. 24.07.2016 03:33

    Dienas 1. pusē saulains, pēc pusdienlaika jau pavisam silts, temperatūra pakāpās līdz +24° (max.t. +24,7°C). Taču reizē arī sutīgs, bet pēcpusdienā pamazām aizvien mākoņaināks. Vējš neliels vai bezvējš. Vēlākā pēcpusdienā apmācās, kļuva pāris grādus vēsāks, un pēc 17.00 praktiski apmācies gandrīz visu vakaru, epizodiski pat pa kādai lietus pilei uzpilināja, temp. nostabilizējās ap +22°C (ārpus pilsētas, ~ 16 km no Līvāniem). Vienīgi vēlākā vakarā, jau pēc 20.00, sāka brīžiem skaidroties, brīžiem neliels vējelis uzpūta, kas uz nakti gan atkal norima. Bet vakars silts, pusnaktī vēl +20, bet tagad +18*C. Brīžiem Mēness spīd caur mākoņiem.

    Ielādē...
  20. 24.07.2016 12:13

    Sestdiena 23.7.2016., Rīga. Siltā fronte no A puses.

    Dienas lielāko daļu bija apmācies- ar mēreni augstiem cu+sc mākoņiem, skaidrojās agrā pēcpusdienā. Lai gan līdz vakara 3-4 balles apmērā bija “spalvu” un daži gubumākoņi. Dienā bezvējš, pievakarā ZZA vējš 1-2-3m/s, vakarā tas mazāks. Gaisa temperatūra: plkst. 3:00+14; 9:00+17; 12:00+20; 15:00+23; 18:00+22; 21:00+19; 23:30+16.

    Ielādē...
  21. 24.07.2016 10:04

    Virs Bieriņiem jau pusstgundu apstājies smags un zems mākonis un jau pusstundu lejā tek ''pūdētājs''-bieza slapja un piloša ne īsti migla ne ietus./0,6 mm nokrišņu/

    Ielādē...
    1. 24.07.2016 12:13

      Šorīt ap 8:00, Rīgas Z daļā uzlija, tik- cik asfalts mitrs kļuva ar nelielām peļķēm.

      Ielādē...
  22. 24.07.2016 14:10

    Saule caur dūmakainiem mākoņiem, T+25

    Ielādē...
  23. 24.07.2016 17:09

    Webkamerā - redzams uz A no Rīgas tāds visai labs cb mākonis, kartes tur arī zibeņošanu uzrāda.

    Ielādē...
  24. 24.07.2016 17:15

    Visa dienas pirmā puse nomākusies, bet bez lietus. Viegli silts, ap pusdienlaiku laukos +22. Pēc 14.00 brīžiem sāka skaidroties, uzspīdēja Saule, pēcpusdienā arvien vairāk skaidrojas, mākoņi paliek plānāki un izklīst. Līdz ar to krietni siltāks, 14.30 Līvānos jau +25,4°C, bet pirms stundas temperatūra bija pakāpusies līdz +26,7°C, arī tagad diezgan karsts, +25,5°C. Tveicīgās sajūtas pastiprina vēja trūkums - visu dienu pārsvarā valda bezvējš, vien paretam nelielas pūsmiņas uzpūta. Spiediens 765 mm, spīd jau visai spoža Saule no joprojām viegli mākoņainām - dūmakainām debesīm.

    Ielādē...
  25. 24.07.2016 19:25

    +21 grāds realy, ārā ir aptuveni +25 grādi.

    Ielādē...